Szállás

Szent István Egyetem
ALMA MATER HOSTEL

amh

21941_2_2_Alma_Mater_Hostel_szoba

A Hostel összesen 300 férőhellyel rendelkezik. Szorgalmi időszakban (szeptember-június) döntően az Egyetem polgárainak elhelyezésére szolgál az épület, de a szabad férőhelyekre az év teljes időszakában várjuk vendégeinket. A szobák fiatalos, modern berendezése mind a hallgatók, mind a pihenni vágyó vendégek igényeit kielégítik. Az átalakítás során a hallgatók és a leendő vendégek igényeit is figyelembe vették. Az épületek adottságaiból kiindulva jelentős mennyiségű szobát alakítottak át a mai kor követelményeinek megfelelően. Az épületek földszinti szobái közül a mozgáskorlátozott vendégek igényeinek megfelelően, mozgás könnyített fürdőszobával rendelkező szoba is ki lett alakítva.
A mágneskártyával nyitható szobákat minimál stílusban, de a szükséges eszközökkel és kényelmi berendezésekkel rendeztük be. (ágyneműtartós ágyak, személyenként íróasztal, olvasólámpa, éjjeli szekrény, tágas ruhásszekrény) Az apartmanok zuhanyzófülkével, teakonyhával, hűtőszekrénnyel felszereltek. Kétféle szobatípus közül választhatnak a pihenni vágyó vendégek: 2 ágyas, illetve 2×2 ágyas elhelyezés biztosított. Családok, baráti társaságok számára is ideális a szálláshely.
Az épületen belül 40 fős konferencia terem, TV szobák plazma televíziókkal, italautomaták, zsetonnal működő mosógépek állnak a vendégek rendelkezésére.
A Hostel praktikus helyszín mind az egyéni, mind a konferenciára érkező vendégek számára. Az épülettől 100 méterre korszerű 300 fős konferenciaterem bérelhető. Műfüves pálya, sportcsarnok, konditerem található a Hostel közelében. Edzőtáborok, sportesemények rendezéséhez ideális helyszínt tudunk biztosítani.

48841698

Frekventált helyen, a város szívében található a Fiume Hotel ××××, városközponti jellege miatt a legkedveltebb szálláshely a Békéscsabára és környékére látogatóknak.

8113932

Reklámok